Ons team

Ons team bestaat uit 3 tuinarchitecten die al vele jaren samenwerken en veel liefde hebben voor het vak.

noura

Tuinarchitect

gespecialiseerd in welk type planten te gebruiken, wat de beste locatie is voor de planten en de hoeveelheid ruimte er nodig is oor de planten om volledig door te kunnen groeien.

Alex visser

Tuinarchitect & planner

Maak de planning en zorgt ervoor dat het proces stap voor stapt loopt. Zorgt voor de visuele ontwerpen gericht naar de klant en gespecialiseerd in wat modernere tuinen.

cheska groenen

Tuinarchitect

gespecialiseerd in het gebruiken en samen voegen van verschillende texturen van planten en gronden. Weet wat wel en niet mogelijk is met verschillende materialen.

Bekijk ons werk

We hebben samen met ons team al vele mooie en grote projecten mogen doen. We zijn trots op alles wat we bedenken, maken en leveren en laten dat dan ook graag zien.

Hiernaast bevinden zich 2 foto’s van onze meest trotste werken. Alles wat we doen we met veel plezier en liefde en dat is dan ook altijd terug te zien in het resultaat en op het einde dan ook een zeer tevreden klant.

Naast tuinen en om huis projecten. Hebben we ook geholpen aan het ontwerpen van het Bijlmerpark in amsterdam en nog vele andere projecten. Voor vragen of andere op of aanmerkingen zijn we altijd te bereiken tussen 10:00 en 17:00 om uw tewoord te staan.

Laat er geen gras over groeien

kleine of grote projecten wij staan voor je klaar!

LET’S GET STARTED
Contact