Onze doelen

Het bereiken van een prachtige tuin die geheel past bij jou, dat is ons doel. Samen met de tuinarchitect ga je opzoek naar jou eigen stijl en eigenschappen die je terug wil laten komen in het algemene inzicht van je tuin. Daarnaast krijg je alle ondersteuning en advies van onze expert over of iets wel of niet mogelijk en of verstandig is.

Wij Landscaper ontwerpen jou droom tuin of andere buiten locatie. Heb jij een huis dat omringt is met zand en nog meer zand, dan helpen wij bij landscaper je graag met het ontwerpen en keuzes maken voor planten en andere attributen om jou voor jou een prachtige tuin te maken.

Wat doen wij als tuinarchitect kan variëren, van het plannen van een enorm stadspark, het kiezen van schaduwminnende planten voor een huiseigenaar of het ontwerpen van een “school”plein. Over het algemeen is een tuin architect altijd betrokken bij wat groter schallig projecten. Onze tuinarchitecten hebben vele jaren ervaring en weten hoe ze de grond moeten egaliseren, moeten plannen en een tuin en of buitenplaats moeten aanleggen die er zowel aantrekkelijk uitziet als bruikbare ruimte dient.

Ervaring

Ons team

Our People

Ons team bestaat uit 3 tuinarchitecten waaronder we allemaal gespecialiseerd en afgestudeerd zijn in de tuinarchitectuur. De gemiddelde werkervaring is bij ons 16 jaar en met trots hebben we al meer dan 1000+ projecten mogen doen.

Onze belofte

Our Promise

Wij zorgen er als team voor om jou naar tevredenheid te helpen. Onze belofte naar jou is dat we er altijd alles aan zullen doen om de tuin naar jou wensen te maken en ontwerpen. Waarin jij het zeggen hebt wat je wel en niet wil.

Ontmoet onze experts

Ontwerp voor jou

Je tuin is natuurlijk een van de belangrijkste plekken van je thuis plek. Je is veel meer dan wat tegels, grass of planten een tuin heeft veel meer waarden door de doel waarmee je naar je tuin gaat bijvoorbeeld: “om even te ontspannen van een drukke lange dag werk, te barbecuen met familie of vrienden en het belangrijkste even tot rust te komen en te genieten van je eigen buiten plek met daarin alle functies en funcionaliteiten die jij wil.”

Some of Our Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sollicitudin ante nisl, non feugiat null fermentum lobortis. Aenean placerat ipsum ut velit elementum, in sodales tellus viverra. Phasellus vestibulum, ex non lobortis faucibus, odio nibh luctus massa, id volutpat risus nibh ac felis.

Lawns & Turf

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur fermentum lobortis. Aenean placerat vestibulum, ex non lobortis faucibus.

Trees & Hedges

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur fermentum lobortis. Aenean placerat vestibulum, ex non lobortis faucibus.

Brick & Rockery

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur fermentum lobortis. Aenean placerat vestibulum, ex non lobortis faucibus.

EXPLORE ALL OUR SERVICES

Recensie

Fijne ervaring gehad met de tuinarchitect. Luistert goed naar wat je vraagt en helpt je met een beeld geven van hoe je tuin eruit komt te zien en visualiseerde het dan ook exact zoals ik het wou. Het totale proces heeft dan ook niet lang geduurd en was het zeker waard.

Janneke Smit
Groningen

Wauw!! Enorm blij met de Service en de duidelijke stappen waarin je helemaal meegnomen om het echt jou eigen tuin te kunnen maken en noemen. Super resultaat en goede service.

Adam bakker
Noord-holland

Bekijk ons werk

We hebben samen met ons team al vele mooie en grote projecten mogen doen. We zijn trots op alles wat we bedenken, maken en leveren en laten dat dan ook graag zien.

Hiernaast bevinden zich 2 foto’s van onze meest trotste werken. Alles wat we doen we met veel plezier en liefde en dat is dan ook altijd terug te zien in het resultaat en op het einde dan ook een zeer tevreden klant.

Naast tuinen en om huis projecten. Hebben we ook geholpen aan het ontwerpen van het Bijlmerpark in amsterdam en nog vele andere projecten. Voor vragen of andere op of aanmerkingen zijn we altijd te bereiken tussen 10:00 en 17:00 om uw tewoord te staan.

Laat er geen gras over groeien

kleine of grote projecten wij staan voor je klaar!

LET’S GET STARTED
Contact